A Miskolc Holding Zrt. Közmű- és környezetvédelmi szolgáltatási csoportja

A Miskolc Holding Zrt. Közmű- és környezetvédelmi szolgáltatási csoportja a vállalatcsoporton belül a vízgazdálkodáshoz és környezetvédelemhez kapcsolódó karbantartási, hibaelhárítási részfeladatok, közműhálózatok vizsgálatára és mérnöki szolgáltatásokra specializálódott társasága.

Alapításunk célja

  • Cégünk kiemelt célja a hazai víz és csatornaközmű hálózatok minőségjavítása, melyet hazai és nemzetközi műszaki és szervezési ismeretekre, tapasztalatokra támaszkodva, korszerű diagnosztikai eszközök, speciális vizsgálatok alkalmazásával kíván elérni.

Küldetésünk

A vállalat vezetése folyamatos feladatnak tekinti a dolgozók minőség-és környezetközpontú gondolkodásmódjának kialakítása mellett, berendezéseink, eszközeink, technológiáink és szoftvereink fejlesztését a szolgáltatási folyamat minden fázisában, hogy szaktudásunkkal és hozzáértő működésünkkel erősítsük vevőink bizalmát.

Üzletágunk a régió dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként a partnerek és megrendelők igényeit, elvárásait figyelembe véve kíván meghatározó szereplő lenni a társaság tevékenységét lefedő piaci szektorban.

A tevékenységekből adódó törvények, rendeletek, szabványok, belső szabályozások követelményeit folyamatosan úgy kívánjuk betartani, hogy a környezetkímélő működéssel, és a környezeti hatások szabályozott keretek közt tartásával, a megrendelők, az érdekelt felek valamint a hatóságok elégedettségét is elnyerje.

Munkavégzésünk alappillére az elvárt minőség és –környezeti teljesítmény, ezért szakembereink mellett, beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megköveteljük ezeknek a feltételeknek a betartását.

Rövid történetünk

2008. április 26.
A társaság megalapítása. Alapító a Miskolc Holding Zrt.és az Energie AG Magyarország Kft. 50-50%-os tulajdonrésszel.

2010. március 11.
Minőség és környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése, tanúsítvány megszerzése.

2011. április 28.
Észak-magyarországi Kamarák Szövetségének Regionális Minőségi Díj adományozása.

2012. december 28.
Energie AG Wasser Oberösterreich GmbH 50%-os üzletrész megvásárlása, a társaság 100%-os Miskolc Holding Zrt. tulajdonba kerülése.

2017. május 1.
A MIVIKÖ Miskolc Víziközmű-karbantartó és Környezetvédelmi Kft. 2017. május 1-jén beolvadt a Miskolc Holding Zrt. szervezetébe. A jövőben a Miskolc Holding Zrt. Közmű- és környezetvédelmi szolgáltatási csoportjaként működik.